Nederlands | English
FLORI PENTRU NUNTA TA PROASPAT TAIATE!

Pentru ca meriti o nunta speciala, iti oferim flori proaspete direct de la Bursa de Flori Aalsmeer din Olanda pentru toate ornamentele si decoratiunile florale de care ai nevoie.
 
Florile sunt proaspat taiate cu o zi inainte sau chiar in dimineata in care se efectueaza transportul catre Romania. Si vor ramane pline de culoare pentru mult timp deoarece noi le impachetam cu grija in cutii speciale pentru transport. Vei avea la nunta ta cele mai frumoase si mai proaspete flori. 

CLIENTII NOSTRII

Oferta noastra se adreseaza atat firmelor de aranjamente si design floral pentru evenimente, depozitelor en-gross cat si persoanelor fizice si cuprinde sute de produse din categoria flori taiate, plante la ghiveci, arbori si arbusti ornamentali, accesorii pentru aranjamente, etc, toate acestea fiind produse sau importate in si din Olanda. 

ARIA DE ACOPERIRE

Putem expedia orice tip de flori care se tranzactioneaza la bursa in orice cantitate catre toate orasele din Romania.Firma noastra va asista cu organizarea transportului pe intreg teritoriul Romaniei, in functie de cantitate si conditiile de acces. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii. 

MODALITATI DE LUCRU

Netro Trade garanteaza calitatea serviciilor sale, scopul nostru fiind de a colabora eficient in interesul clientilor nostri.

Colaborarea cu Netro Trade se stabileste prin semnarea unui contract de catre ambele parti, urmat de lansarea unei comenzi de catre dumneavoastra. Marfa este transportata direct la locatia de descarcare indicata de dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

MODALITATI DE PLATA

Netro Trade va elibera o factura proforma pentru comanda respectiva. Pentru facilitarea colaborarii avantajose si pentru siguranta tranzactiei, plata se face prin transfer bancar la lansarea comenzii. Solicitam un avans de cel putin 50% din valoarea proformei